Kezdőlap


Sonnenkraft Comfort plus napkollektor rendszer - fűtésrásegítéshez, medence fűtéshez, melegvíz előállításhoz:

Comfort plus napkollektor rendszer

A HMV és a fűtési rendszer ellátása magasabb műszaki szinttel történik, minek köszönhetően lényegesen több napenergiát tud bevinni a rendszerünkbe. Nagyobb teljesítmények kiszolgálására alkalmas.

A PSC puffertárolója 800-2000 liter.

Az SLM50 szivattyús egység az előzőhöz képest abban különbözik, hogy egy külső hőcserélővel tölti a puffert, ami két szivattyúval történik. Ezen felül egy motoros szelep segítségével a kollektor pillanatnyi teljesítményének megfelelő rétegébe tölti a napenergiát. Az automatika itt is ebben az egységben található. A puffertárolón szintén van egy FWM35 frissvíz modul.

A Sonnenkraft Comfort Plus napkollektor szettel az éves melegvízszükséglet 80 %-át, a fűtési energia akár 50%-át is lehet biztosítani !

Comfort plusz napkollektor szett

Működési diagram:

Comfort plus napkollektor szett működési diagramm

További információk a gyártó oldalán: Sonnenkraft

Vissza Tovább

English language Napenergia Napkollektorok Napkollektoraink Tárolók Hidraulika Automatikák Kiegészítők Ipari napenergia hasznosítás Bemutató SONNENKRAFT rendszerek COMPACT COMFORT COMFORT PLUS COMFORT XL COMPLEET Árak, Referenciák Rendszerárak Árlista Pályázat - Hitel Árajánlat kérés Referenciák Napelemek Hőszivattyúk + -