Kezdőlap


Sonnenkraft Compact napkollektor rendszer - használati melegvíz előállító szett:

A Sonnenkraft Compact napkollektor rendszer kizárólag használati melegvíz ellátására (HMV) alkalmas. Napkollektor szetteket vásárolhatunk 1 - 20 fő részére, 160 literes tárolótól 1000 literesig, nyolc féle kiszerelésben, kívánság szerinti tetőfelfogatóval, sík vagy modul napkollektorokkal és a napkollektorok között is választható különféle elhelyezésű (vertikális, horizontális) kialakítású is.

A Sonnenkraft Compact napkollektor szett egyik fő eleme az SKL hőtároló, amelyben két hőcserélő található. Az alsó hőcserélő a szolár köré, míg a felsőre más külső (gázkazán, kandalló, pellet), kiegészítő hőforrás kapcsolható. A szolár tárolón helyezkedik el az RLG-ECO szivattyús egység a különböző mérő, szabályozó és biztonsági szerelvényekkel, egy levehető hőszigetelő fedéllel. A szolár tároló tetején helyezték el az SKSC kétkörös, 4 érzékelős automatikát.

Compact használati melegvíz ellátó napkollektor szett

Sksc2 Szolár szivattyús egység Melegvíz előremenő Fűtés előremenő Fűtés hőérzékelő Cirkuláció Fűtés visszatérő SK500N

A Sonnenkraft Compact napkollektor szett elemei:

1 1 1 1 1 1

Kép nagyítása

Párhuzamos tetőrögzítő sín

Működési diagram:

Compact használati melegvíz ellátó napkollektor szett működése

További információk a gyártó oldalán: Sonnenkraft

Vissza Tovább

English language Napenergia Napkollektorok Napkollektoraink Tárolók Hidraulika Automatikák Kiegészítők Ipari napenergia hasznosítás Bemutató SONNENKRAFT rendszerek COMPACT COMFORT COMFORT PLUS COMFORT XL COMPLEET Árak, Referenciák Rendszerárak Árlista Pályázat - Hitel Árajánlat kérés Referenciák Napelemek Hőszivattyúk + -