Kezdőlap

Acél benzin és olajfogók


Tervezze meg és válassza ki a megfelelő olajfogót ONLINE TERVEZŐNKKEL! Gyorsan és egyszerűen!

Jelölésrendszer:

acél olajfogók, szénhidrogén leválasztók típusai

Iszapfogós olajfogó koaleszcencia-szűrővelÉS by-pass-al (TBF - SWOBK)

A TBF - SWOBK típusú benzin és olajfogó alkalmas a kőolajszármazékok és szilárd szennyeződéseknek a csapadékvizekből való leválasztására, de a mértékadó vízhozamoknál jelentősen nagyobb (akár ötszörös, vagy tízszeres) vízhozamokat is kezelni képesek.

Ez a modell saját iszapfogóval rendelkezik, melynek térfogata 100-szorosa az olajfogó kapacitásának. (Alacsony lebegőanyag tartalmú szennyvizek - 1. KATEGÓRIA.).

A berendezés koaleszcencia-szűrőt tartalmaz, amely biztosítja, hogy a tisztított szennyvíz elérhető ásványolaj-tartalma 850 g/l-es bemenő szénhidrogén-koncentrációnál < 5 mg/l, a lebegőanyag tartalma pedig < 50 mg/l.

Minden TBF - SWOBK típusú benzin és olajfogó meghatározott mértékadó és maximális átfolyó képességű.

Az olajfogók 5-6 mm vastagságú hengerelt acéllemezből készülnek az EN 10088 - 2, valamint az EN 10088 - 3 szabványok alapján. A berendezés lemezből való hengerítéssel készül, külső - belső hegesztéssel, két mélyhúzott tartályvéggel.

A tartály - a szénhidrogén-származékok tárolására szolgáló tartályokra vonatkozó konstrukcióval - az európai előírásoknak megfelelően készül. A hegesztési varratok ellenőrzése - az EN 288 - 1, EN 288 - 2 és EN 288 - 3 számú szabványok szerint - penetrációs vizsgálattal történik.

Az olajfogó belső felületei zsírtalanítás, szárítás után kétrétegű festékbevonatot kapnak. "SIGMA TCN 300" típusú poliamiddal keményített kátrányalapú epoxi festékkel.

Az olajfogó külső felületei zsírtalanítás, szárítás után kétrétegű epoxi alapú valamint fedőrétegként "LEVISLUX" festést kapnak.

A TBF-SWOBK típusú olajfogók részei

Árlista

acél olajfogó iszapfogóval és koaleszcens szűrővel

Acélszerkezetű olajfogók, Technoil TBF-SWOBK

swobk olajfogó táblázat

Iszapfogós olajfogó koaleszcencia-szűrővel UTF - SWOK

A UTF-SWOK típusú benzin és olajfogó alkalmas a kőolajszármazékok leválasztására a csapadékvizekből és technológiai vizekből.

Ez a modell saját iszapfogóval rendelkezik, melynek térfogata 100-szorosa az olajfogó kapacitásának. (Alacsony lebegőanyag tartalmú szennyvizek - 1. KATEGÓRIA.).

A berendezés koaleszcencia-szűrőt tartalmaz, amely biztosítja, hogy a tisztított szennyvíz elérhető ásványolaj-tartalma 850 g/l-es bemenő szénhidrogén-koncentrációnál < 5 mg/l, a lebegőanyagtartalma pedig < 50 mg/l.

Minden UTF-SWOK típusú benzin és olajfogó meghatározott maximális átfolyó képességű.

Az olajfogók 5-6 mm vastagságú hengerelt acéllemezből készülnek az EN 10088 - 2, valamint az EN 10088 - 3 szabványok alapján. A berendezés lemezből való hengerítéssel készül, külső - belső hegesztéssel, két mélyhúzott tartályvéggel.

A tartály - a szénhidrogén származékok tárolására szolgáló tartályokra vonatkozó konstrukcióval - az európai előírásoknak megfelelően készül. A hegesztési varratok ellenőrzése - az EN 288 - 1, EN 288 - 2 és EN 288 - 3 számú szabványok szerint - penetrációs vizsgálattal történik.

Az olajfogó belső felületei zsírtalanítás, szárítás után kétrétegű festékbevonatot kapnak. "SIGMA TCN 300" tíusú poliamiddal keményített kátrányalapú epoxi festékkel.

Az olajfogó külső felületei zsírtalanítás, szárítás után kétrétegű epoxialapú valamint fedőrétegként "LEVISLUX" festést kapnak.

Az UTF-SWOK típusú olajfogók részei

Acélszerkezetű olajfogók, Technoil UTF-SWOK

swok olajfogó táblázat

Iszapfogó nélküli olajfogó T - SW

A T-SW típusú olajfogó a csapadék és technológiai vizekből kifogja a bennük lévő olajszármazékokat.

Ez a típus nem rendelkezik iszapfogó kamrával, ezért megfelelő térfogatú külön iszapfogóval kell ellátni. (lásd: az iszapfogó választást).

A T-SW típus meghatározott maximális kapacitással jellemezhetők.

Az olajeltávolító képességük < 100 mg/l, ha a bemenő szénhidrogén koncentráció 850 g/l alatti.

A T-SW típusú olajfogó részei

Árlista

Acélszerkezetű olajfogók, Technoil T-SW

iszapfogó nélküli olajfogó

Iszapfogó nélküli olajfogó, koaleszcencia-szűrővel TF - SWK

A TF-SWK típusú benzin és olajfogó alkalmas a kőolajszármazékok leválasztására a csapadékvizekből és technológiai vizekből.

Ez a modell nem rendelkezik saját iszapfogóval, ezért megfelelő méretű különálló iszapfogóval együtt kell telepíteni.

A berendezés koaleszcencia-szűrőt tartalmaz, amely 850 g/l-nél kisebb bemenő koncentráció esetén biztosítja, hogy az elfolyó víz olajkoncentrációja < 5 mg/l.

A TF-SWK modellek meghatározott maximális átfolyó képességűek.

A TF-SWK típusú olajfogó részei

Árlista

Acélszerkezetű olajfogók, Technoil TF-SWK

iszapfogó nélküli olajfogó koaleszcencia szűrővel

Iszapfogós olajfogó by-pass-al TB - SWOB

A TB - SWOB típusú benzin és olajfogó alkalmas a kőolajszármazékok és szilárd szennyeződéseknek a csapadékvizekből való leválasztására, de a mértékadó vízhozamoknál jelentősen nagyobb (akár ötszörös, vagy tízszeres) vízhozamokat is kezelni képesek.

Ez a modell saját iszapfogóval rendelkezik, melynek térfogata 100-szorosa az olajfogó kapacitásának. (Alacsony lebegőanyag tartalmú szennyvizek - 1. KATEGÓRIA.).

A berendezés 850 g/l-nél kisebb bemenő olajkoncentráció esetén biztosítja az elfolyó víz < 100 mg/l koncentrációját.

Minden TB - SWOB típusú benzin és olajfogó meghatározott mértékadó és maximális átfolyó képességű.

A TB-SWOB típusú olajfogó részei

Árlista

Acélszerkezetű olajfogók, Technoil TB-SWOB

SWOB iszapfogós olajfogó bypassal

Olajfogó UT - SWO

A UT-SWO típusú benzin és olajfogó alkalmas a kőolajszármazékok leválasztására a csapadékvizekből és technológiai vizekből.

Ez a modell saját iszapfogóval rendelkezik, melynek térfogata 100-szorosa az olajfogó kapacitásának. (Alacsony lebegőanyag-tartalmú szennyvizek - 1. KATEGÓRIA.).

A UF-SWO modellek meghatározott maximális átfolyó képességűek.

A berendezés 850 g/l-nél kisebb bemenő olajkoncentráció esetén biztosítja az elfolyó víz < 100 mg/l koncentrációját.

A UF-SWO típusú olajfogó részei

Az olajfogó ellenőrzése

Az olajfogó tisztítása

A lebegőanyagok és az olajszármazékok leválasztásának kapcsolata

Az olajfogóra vezetett csapadékvizek nem tartalmazhatnak 100 mg/l-nél több lebegőanyagot. Ennél magasabb lebegőanyag-tartalmú szennyvizeket az olajfogóra vezetés előtt megfelelő ülepítéssel elő kell kezelni. Az olajfogó elé telepített ülepítő lehetővé teszi az olajfogó ritkább tisztítását.

ülepítő és olajfogó

Az olajfogó üzemeltetése

Az ellenőrzés és karbantartás műveletei az alábbiak:

A berendezés tulajdonosa köteles a következő karbantartási feladatokat ellátni:

Úszóval vezérelt automata kifolyószelep szennyezettségének ellenőrzése. Az úszó rendszeres tisztításának hiánya esetén a kifolyószelep váratlanul lezárhat. Ez a havaria-jelenség teljesen kiszámíthatatlan időpontban következhet be, ezért rendkívül fontos, hogy az olajfogó berendezés e részének működését rendszeresen ellenőrizzük. Annak az úszónak a tömege amelyet nem tisztítanak rendszeresen, megnövekszik és lezárja a kifolyást.

Az olajfogó telepítése

TELEPÍTÉS GÉPJÁRMŰ FORGALMMAL ÉRINTETT TERÜLETEN

olajfogó telepítése gépjármű forgalommal érintett területen

TELEPÍTÉS GÉPJÁRMŰ FORGALMMAL NEM ÉRINTETT TERÜLETEN

olajfogó telepítése gépjármű forgalommal nem érintett területen

Vissza Tovább

WebshopAcrux webáruház Szennyvíztisztítás Sotralentz szennyvíztisztító rendszer Szennyvíztisztító Általános rendszer Rendszer példák Baktériumszűrő Tisztító baktérium Rendszerárak Engedélyek Szénhidrogén leválasztók Általános Méretezés Online tervező Működési leírás Polietilén olajfogó Acél olajfogó Zsírfogó Online tervező Savsemlegesítő Engedélyek Árak, Referenciák Online tervező Referenciák Árlista +-