Kezdőlap

SOTRALENTZ csepegtető baktériumszűrő


SOTRALENTZ csepegtető baktériumszűrő

A csepegtető baktériumszűrő egy darabból készült, nagy sűrűségű polietilnből fújt-extrudálással előállított tartály, a felső részén szétosztóval, az alsó részén szűrőanyag visszatartó rostéllyal. Felső, szellőzőnyílásos beömléssel, alsó kiömléssel van ellátva továbbá ellenőrző aknafedéllel és merevítésekkel.


Csepegtető baktériumszűrő működése

Az oldmedencéből beömlő derített szennyvíz a közbenső szétosztón a szűrőanyag teljes felületén szerteömlik. A folyadék a gravitáció által keresztülhalad a szűrőanyagon, ahol oxidáción megy keresztül (levegőn történő erjedés, aerob fermentáció). A szűrő optimális hatásossága érdekében jó átszellőzás szükésges (a szellőztetást a levegőztető akna és a medence előtti felső kivezetés biztosítja). Ez a szellőztetés egyútal biztosítja a gázok kivezetését is.

Csepegtető baktériumszűrő karbantartása

Ellenőrizendő a levegő beáramlás (alsó kiömlés) és levegő kiáramlás (felső beömlés).

Vissza Tovább

English language WebshopAcrux webáruház Szennyvíztisztítás Sotralentz szennyvíztisztító rendszer Szennyvíztisztító Általános rendszer Rendszer példák Baktériumszűrő Tisztító baktérium Rendszerárak Engedélyek Szénhidrogén leválasztók Általános Méretezés Online tervező Működési leírás Polietilén olajfogó Acél olajfogó Zsírfogó Online tervező Savsemlegesítő Engedélyek Árak, Referenciák Online tervező Referenciák Árlista +-